ISRAEL
Vastakohtien maa

Pinta-alaltaan pieni Israel tarjoaa näkymän kulttuureihin, uskontoihin sekä historiallisiin nähtävyyksiin ja maisemiin luoden mielenkiintoisen mosaiikin. Melkein kaikissa osissa Israelia on sininen taivas ja auringonpaistetta ympäri vuoden, mikä mahdollistaa loistavan uinti- tai ulkoiluloman.

Israel yhdistää kolme suurta uskontoa: kristinuskon, juutalaisuuden sekä islamin, ja pyhien paikkojen ja historiallisten nähtävyyksien kirjo on valtava. Vanhojen kohteiden rinnalla Israelista löytyy modernia infrastruktuuria ja elämäntyylejä.

Majoitusmahdollisuuksia on paljon B&B -tyyppisistä ratkaisuista viiden tähden luksushotelliketjuihin. Turistihotellit ovat kohtuuhintaisia ja kibbutsit keskellä vehreyttä. B&B -majoituksessa voit tutustua israelilaiseen perheeseen.

Aktiviteettejä löytyy kellon ympäri: museoita, taidegallerioita, konsertteja, festivaaleja, ostoskeskuksia, ravintoloita, yökerhoja, toreja, basaareja, teemajuhlia, kaikkia mahdollisia urheilulajeja - valinta on sinun!

Uusi Scots-hotelli avattu Israelissa

Scots-hotelli sijaitsee Galilea-järven rannalla ja siltä on hyvä näkyvyys mahtaville Golan-kukkuloille. Hotellin yhteydessä on myös yksityinen ranta hotellivieraiden käyttöön. Scots-hotellin omistaa ja sitä ylläpitää Church of Scotland. Hotelli koostuu ryhmästä uusittuja ja kulttuurisuojeltuja rakennuksia, jotka ovat peräisin 1800-luvulta ja joiden suunnittelu on aidosti sen aikakauden ideaalien mukainen, tunnusomaisine piirteineen kuten laavakiven käyttö, kiviholvit ja suuret ikkunat, joista on näköala järvelle.

Yad Vashems New Visitors Center

Muutamia vuosia sitten valmistui uusi osasto New Visitors Center joukkotuhon-museoon Yad Vashem. New Visitors Center on osa sisääntulokompleksia, jonka läpi kaikki vierailijat kulkevat museoon tullessaan. Osastolta löytyy opastusmateriaalia ja selitykset moniin museoalueella oleviin muistomerkkeihin. New Visitors Center on arkkitehtuuriltaan ja suunnittelultaan ainutlaatuinen ja sen tarkoituksena on yhdistää Yad Vashem ulkomaailmaan. Rakennus on neliönmuotoinen ja jakautuu molemmin päin kuuteen pitkänomaiseen käytävään, seinät ovat lasia ja alumiinia ja niiden yllä on lasinen panoraamakatto. Visitors Center osastolta on fantastiset näköalat Jerusalemin ylle. Lisää tietoja löydät: www.yadvashem.org

 

(c)2019, All Rights Reserved